Cine e, de fapt, victima: Joe Biden sau Trump?

 

Am făcut, la rândul meu, greșeala să simpatizez cu candidatul democraților la alegerile prezidențiale din 2020, Joe Biden. Deși sunt de partea lui Trump, eram de părere că nu ar fi atât de rău ca lui Biden, acum, în ultimele sale clipe de viață, să i se concretizeze dorința de a pune mâna pe președinția Americii. Cu gândul că, măcar în anii rămași de trăit, să obțină aprobarea și votul poporului pentru președinția Americii, un ideal pentru care a luptat, de mai multe ori. Ce idee frumoasă, plină de bunătate și naivitate am avut…

De ce a fost un gând naiv?

Nu Joe Biden este adevărata victimă, așa cum este descrisă de aproape toate presele americane și de către oamenii de stânga politică. E chiar foarte simplu să gândim la fel ca ei, să privim lucrurile doar în aparența lor, creată de propagandă ideologică și manipulare media. Dar, atunci, nu avem niciun frânt de adevăr. Nu avem la bază ceea ce este esențial pentru a fi convinși că avem dreptate. Unii, chiar, orbiți de minciună, nu mai au niciun interes să caute adevărul, deoarece preferă să trăiască într-o lume ireală, creată de ei înșiși și de ideile lor, care le satisfac propriul confort. Ce e de făcut într-o astfel de situație? Ei bine, o licărire de curiozitate este portița de scăpare. Să ne întrebăm, simplu, de ce celelalte persoane au o părere diferită.

Revenind, la subiect, e foarte ușor să-l privim pe Trump, ca fiind personajul cel rău, când acesta a fost și este în continuare, învinovățit de stângiști, a căror idei sunt, repet, foarte contagioase. Aceste alegeri au fost, de fapt, în felul următor: Trump vs celebritățile de la Hollywood (numindu-l rasist),  mass-media (care a mințit despre el și l-au tratat pe nedrept), platformele sociale ( un exemplu în acest sens este momentul în care acesta semnalează frauda electorală, dar este cenzurat de Twitter, de 65 de ori, precum și tik tok-ul, care este plin de ură la adresa lui, dar plin de simpatie și victimizare la adresa lui Joe Biden ș.a ), Deep State (care a încercat să-i atribuie infracțiuni false) și, în final, vs Joe Biden.

Observăm, astfel, lupta grea pe care a dus-o Trump, doar în ultimele zile, dar de ce atâta oboseală pentru denigrarea lui Trump? Nu e oare el, într-adevăr, așa cum se spune?

Văd că lumea, din păcate, nu este interesată de beneficiile aduse de Trump, Americii. Ea este interesată doar de imaginea denigrată a unui președinte, care are valori sănătoase, este conservator și de dreapta, deoarece lupta politică a stângii cu dreptei se observă și atunci când nu e vorba de politică. Atunci când armonia, respectul și iubirea dintre oameni este înlocuită de învinovățirea, pe nedrept, a lui Trump, de către dragii noștri, stângiști. Nu îi interesează, cum a contribuit el la o creștere economică fără precedent, ci îi interesează comportamentul dintre Melania și el. Nu îi interesează că a diminuat substanțial valurile de imigranți care invadau SUA, construind 400 de mile de zid la granița cu Mexicul, dar îl acuză de rasism, deși acel zid e, tocmai, în folosul americanilor. Nu apreciază ce a făcut acesta pentru țara lor, precum imaginea socială a lui Biden și Obama, în comparație cu a lui. Nu îi interesează că acesta luptă pentru viața copiilor din pântece, ci îi preocupă propriul confort, care duce la uciderea a milioane de bebeluși. Dar cum am vrea sa fie un președinte? Unul care să nu lupte pentru oamenii săi, chiar de la începutul vieții? Și exemplele continuă…

Este, astfel, Trump adevărata victimă, deoarece în ciuda a tot ceea ce a făcut el bun pentru țară( stagnarea în munca sa fiind prea puțină), acesta a fost, încontinuu, blamat și acuzat pe nedrept, i s-au atașat diferite etichete, cu scopul de a-l denigra, a fost de nenumărate ori cenzurat și nu a fost apreciat, sau cel puțin respectat, pe cât ar fi trebuit să fie. Un om, care a făcut imposibilul posibil pentru țara lui, dar care a fost alungat și umilit, pentru că ,,marile spirite întotdeauna au întâlnit opoziții violente din parte minților mediocre” Albert Einstein.

Nu candidatul Joe Biden este cel cu care trebuia să simpatizăm.. Trump este. E mai greu să privim lucrurile în esență, dar acolo se află adevărul, cel care contează.

* În cadrul acestui articol a fost prezentat adevărul, într-un mod, obiectiv și lipsa de morală a omenirii în fața fenomenului Trump.

+