Cristian Barbosu – portret

 

Cristian Barbosu s-a născut în 1970 în Arad unde își desfășoară activitatea și în prezent. Este pastorul bisericii non-denominaționale Harvest. Și-a luat licența în Teologie (BA ’95) la Moody Bible Institute din Chicago, masterul in Teologie (ThM ‘99) la Dallas Theological Seminary și Doctoratul (PhD 2009) la Trinity International University. Este căsătorit cu Anne, o franțuzoaică crescută într-o familie de medici misionari în Ciad, Africa, și împreună au trei fete: Fiona (23), Tara (19) si Eden (9).

Pasiunile lui Cristian sunt predicarea, mentorarea, cititul și drumețiile pe munte. A scris mai multe cărți, dintre care amintim: „Ce vrea Dumnezeu să ştiu despre viaţa de familie”, „Cele 10 porunci”, „Cine trăiește de fapt în tine?”, „Obstacole în calea credinței” şi „Cele şapte păcate cardinale”. Susține conferințe pe teme creștine pe plan național și internațional, iar emisiunile sale la radio si TV sunt distribuite săptămânal pe diverse canale media. În ultimii ani s-a dedicat activității de înființare de biserici pe platforma Vertical Church Europe, prin intermediul căreia oferă instruire, mentorare și coaching viitorilor misionari. Motivat fiind de exemplul fiilor lui Isahar care „se pricepeau în înțelegerea vremurilor”, Cristian este preocupat de câștigarea generației contemporane pentru Hristos și de revitalizarea Bisericii.

Un lider recunoscut pe plan european, Cristian Barbosu este urmărit de mii de credincioși live atunci când expune principiile Cuvântului lui Dumnezeu. Vocea lui inspiră pe oameni la apropiere de Dumnezeu, la consacrare în slujirea aproapelui și la închinare sinceră, verticală. El crede că „fericirea noastră este direct proporțională cu prezența lui Dumnezeu în viața noastră. Gloria lui Dumnezeu și fericirea omului sunt două fețe ale aceleiași monede.” Dacă dorești să îl asculți la Școala de Lideri despre „Curajul din cea mai întunecată zi”, înscrie-te chiar acum accesând linkul următor: http://bit.do/scoala-de-lideri.

+