Cursurile lunii iunie la Școala Neamțu

 

Urmează o perioadă plină de cunoaștere și dezvoltare pe toate planurile, iar Școala Neamțu a pregătit pentru dumneavoastră un număr însemnat de cursuri, pe teme de mare interes, cu lectori de excepție.

1. În zilele de 8 & 9 iunie – Dacian Palladi, renumit coach, apreciat lider spiritual și consacrat consultant de business, va oborda un subiect care ne copleșește în această perioada – Stres, manipulare, război informațional, și va răspunde la câteva din întrebările pe care toți le avem
Te-ai întrebat vreodată ce-a mai rămas din ține, după ce-ai înghițit mii de știri false ori tendențioase, titluri panicarde și pagini senzaționaliste? Ți-ai pus problema ce mai înseamnă azi credința personală și adevărul obiectiv? Școala Neamțu te invită la experiența trezirii din beția certitudinilor impuse de ultimele războaie informaționale. După ravagiile produse de Covid19(84), Dacian Palladi vine să-ți spună ce lecturi și experiențe l-au determinat, la cumpăna vieții, să-și construiască un sistem „antivirus” împotriva manipulării, a fricilor artificiale și a demenței digitale. Un curs de neuitat în vremuri de fobie, pandemie și servitute voluntară.

2. În 11 & 12 iunie – Mihai Neamțu ne va împărtăși experiențe, trăiri, cunoștințe in cursul Biblia, banii și sărăcia creștinilor.
Mulți ajungem în pragul sărăciei și abia în aceste momente, pentru prima oară, ne punem câteva întrebări cruciale: cum se cuvine să ne raportăm la bani? Ce principii economice ar trebui să urmeze o tânără familie creștină? Care-s primii pași de făcut pentru cineva dacă își deschide anul acesta o afacere? Ce ne spune parabolă semănătorului despre vânzări, marketing și branding? Dar rânduiala anotimpurilor? Cum împacă un antreprenor experiența prosperității cu porunca generozității și imperativul filantropiei, atât de răspândite în Biserica primară? La toate aceste întrebări va răspunde un intelectual umanist, format însă de experiența grădinii agricole a bunicilor săi.
Într-o epocă marcată de ignoranță și teamă, învață într-un curs practic șapte principii biblice ale prosperității.

3. Zilele de 17 & 18 iunie – sunt despre Contul vieții. 7 decizii financiare pentru criză din 2020 – cu consultantul financiar Mirela Șerban.
Criză Covid19 a declanșat o criză economică extrem de complicată iar câștigătorii anului 2020 vor fi doar cei care își asumă disciplină unei educații financiare. Visăm cu toții la o viață frumoasă și împlinită în familie, însă descoperim zilnic lipsa de resurse, obstacole de ordin material sau lipsa de abilități antreprenoriale.
Mirela Șerban vă propune un curs despre 7 decizii care-ți vor crește nu doar puterea mentală ori stimă de sine, ci și independența financiară. Contul vieții tale poate fi plin, pentru a putea impacta pozitiv cultură și societatea în care-ți desfășori activitatea.

4. Iar pentru că mereu ne întoarcem acolo unde e inima noastră, în 24 & 25 iunieAdrian Sorin Mihalache va vorbi despre Iubirea, cunoașterea de sine și neuroștiintele.
Ai cunoscut experiența îndrăgostirii subițe, a pasiunii romantice, urmată de-o subită, neverosimilă sau inexplicabilă destrămare? Ați văzut oameni care și-au jurat fidelitate (până când moartea ne va despărți), doar pentru a se târî prin tribunale, câțiva ani mai târziu? Ați remarcat cumva epidemia de singurătate, cinism sau blazare, care face ravagii printre tineri, adulți sau chiar oamenii de vârsta a treia?
Iubirea este cel mai utilizat și falsificat cuvânt în cultură noastră contemporană. Cursul lui Sorin Mihalache — reputat trainer cu multiple calificări științifice, psihologice și medicale —, va surprinde înțelesurile autentice ale vieții îndrăgostite, care acoperă o largă plajă de trăiri: eros, philia, agape. Te invităm la o întâlnire memorabilă cu frumoasă comunitate a Școalii Neamțu — minți îndrăgostite de Marile Cărți și o educație verticală.

Pentru această perioadă venim în întâmpinarea dumneavoastra atât cu oferta cursurilor individuale, cât și cu două PACHETE avantajoase:

Prețuri PROMO: fiecare curs beneficiază de o reducere de 40%, de la 479 RON la 297 RON

Pachet 2+1 – 597 RON
Beneficii:
* plăteșți 2 cursuri și participi la oricare 3 cursuri în perioada iunie – august 2020 (includ și înregistrările de la cursurile trecute)
* acces în comunitatea Ambasadorilor Școlii Neamțu
* cartea cadou “7 Ani în Occident – Jurnal Britanic”


Pachet Family 6 + 3 – 1840 RON
Beneficii:
* plăteșți 6 cursuri și participi la oricare 9 cursuri în perioada iunie – august 2020, împreună cu un membru al familiei (soț, soție, copii)
* acces în comunitatea Ambasadorilor Școlii Neamțu pentru ambii participanți
* cartea cadou “7 Ani în Occident – Jurnal Britanic”
* reducere 10% la întâlnirea Academiei Ambasadorilor
* reducere 10% la oferta de coaching 1:1 cu lectorii Școlii Neamțu


Și dacă tot am pomenit de statutul de Ambasador al Școlii Neamțu, regășiți aici câteva din avantajele acestuia:

1. Financiar – reducere la toate cursurile desfășurate în cadrul Școlii Neamțu
2. Informații privilegiate, ebooks, suporturi curs
3. Comunitate. Academia Ambasadorilor 2020 – posibilitatea de a ne strânge cu toții, pentru câteva zile, în natură, alături de toți Ambasadorii școlii, de membrii acesteia, de fondatorul Mihai Neamțu și invității speciali

Cursurile au loc în intervalul orar 18:00 – 21:00, pe platforma ZOOM.US.
Modalități de plată:
Plata online – https://store.vocealibertatii.ro/

Transfer Bancar
WORDS FACTORY SRL
RO46BTRLRONCRT0542333201
RO93BTRLEURCRT0542333201
Banca Transilvania

Adresa de paypal: m.g.neamțu@gmail.com

Revolut IBAN
GB45REVO00997069253192
BÎC: REVOGB21
Revolut address: Str. Iuliu Toader; Bl 102, Sc. C, Apt. 26; 310271,
Arad, România.
Neamțu Mihail

Vă rugăm să ne confirmați efectuarea plății, pe mail, la adresa cursuri@vocealibertatii.ro pentru a vă putea rezerva un loc.
Cu această ocazie, vă invităm să accesați adresa noastră store.vocealibertatii.ro, de unde aveți posibilitatea de a achiziționa cărți însoțite de autograful scriitorului Mihai Neamțu.

Cu siguranță cea mai bună investiție este în propria dumeavoastră dezvoltare, creștere și învățare continuă!

+