Eusebiu Burcaș – portret

 

Eusebiu Burcaș s-a născut în anul 1971, iar în prezent este consultant certificat internațional pe probleme de managementul afacerilor, trainer financiar, investitor si business angel.

A absolvit facultatea de Științe Economice la Cluj-Napoca, specializarea Management în Industrie. A lansat prima afacere în anul 1993 în timp ce era student în anul al doilea. După absolvire a activat că broker pe piața de capital, apoi în domeniul vânzărilor, urmând să ajungă în scurt timp director național de vânzări. A inițiat cu succes proiecte în domeniul afacerilor online cum ar fi site-urile: www.salesjobs.ro, www.kestionare.ro. La momentul actual este unul dintre cei mai apreciați consultanți financiari din România, cu o prezență constantă la evenimente de profil, naționale și internaționale, cum ar fi: TEDx, Business Days, Business Edu, Leadership Summit ș.a.

O altă latură importantă a activității profesionale desfășurate de Eusebiu Burcaș este lansarea primului program independent de educație financiară din România, Burcash – Managementul Banilor. Cu peste 90.000 de participanți în ultimii 10 ani, la sesiunile de workshop și training, acest program influențează pozitiv comportamentul financiar a peste 200.000 de persoane. Principala sa preocupare o constituie îmbunătățirea comportamentului financiar și bunăstarea beneficiarilor programelor sale.

În 2013 a lansat proiectul „Copil Prosper” și primul CD cu povești financiare pentru copii din Europa. Acest program educațional provoacă părinții să introducă educația financiară în viața copiilor lor. Articole educative, povești financiare și webinarii, sunt câteva dintre principalele activități ale programului. Nu în ultimul rând, este autor a numeroase articole în publicații și reviste de specialitate, precum și membru al unor organizații de profil cum mar fi: ISMM, AMA, Scaling-Up etc.

Eusebiu Burcaș este un lider confirmat pe piața educațională financiară din România și va susține o sesiune specială la evenimentul de leadership al anului organizat de „Vocea Libertății”. Dânsul consideră că misiunea vieții lui este să îi învețe pe români să își gestioneze eficient banii și să vândă profesionist. Afirmația următoare îi aparține: „Ca lider trebuie să-ți ridici sufletul atât de sus încât să dispară ceața, norii și toate grijile. Doar așa îți vei putea inspira și călăuzi oamenii care te urmează.” Așadar, dacă doriți să îl urmăriți în direct și să vă îmbunătățiți abilitățile financiare și de leadership, înscrieți-vă chiar acum la Școala de Lideri, ediția 2020, dând click pe linkul următor.

https://store.vocealibertatii.ro/shop/uncategorized/scoala-online-de-lideri-2020-rezistenta-crestina-intr-un-veac-intunecat/

+