Vocea Libertății. Cine suntem și ce vrem?

Viziunea noastră
Schimbăm România prin mărturia creștinilor angajați civic.

Misiunea
Construim comunitatea profesioniștilor cu valori conservatoare.

Proiecte 

1. Școala de Lideri (Iulie, 2019). Formăm abilități de comunicare și leadership ale unor tineri patrioți dornici să apere în spațiul public valorile civilizației iudeo-creștine.

2. Platforma media vocealibertatii.ro care susține valorile conservatoare, libertățile constituționale și instituțiile tradiționale ale civilizației occidentale (familia, biserica, democrația parlamentară, pluralismul ideilor, structurile asociative, etc). Platforma de comunicare va exprima, totodată, unitatea de acțiune socială a creștinilor din România.

3. Convenția Națională „România Creștină în Europa” (Noiembrie 2018) ca o platformă anuală de comunicare a valorilor creștin-democrate, dar și un context de afirmare a unei noi generații de lideri, dornici să mărturisească adevărul Evangheliei aflat sub asaltul agendei seculariste, al relativismului moral și al propagandei globaliste.

De ce această platformă?
Pentru că o nouă generație de tineri patrioți trebuie să se afirme pe scena națională, apărând creștinismul și identitatea românească împotriva agendei seculariste, a relativismului moral și a propagandei globaliste. Vrem să fim respectați la Bruxelles și la București, deopotrivă.

Valorile noastre
Apărăm viața și demnitatea persoanei, libertatea economică, democrația și statul de drept, suveranitatea națională, proprietatea privată și competiția, familia și interesul superior al copilului. 

Cui ne adresăm?
Tuturor celor care îmbrățișează Civilizația Iubirii împotriva ideologiilor urii. Mărturia noastră publică se întemeiază pe cinste, deschidere, dialog, decență și respectul acordat tuturor conaționalilor noștri.

Boicotul coordonat al Referendumului din 2018 (trusturi media, structuri politice, vedete show-biz și elite academice) a scos la iveală solidaritatea a milioane de români cu tradiția creștină.

Vocea Libertății se adresează românilor nereprezentați, dar și credincioșilor care au daruri extraordinare, dar nu sunt cunoscuți marelui public.

Crezul nostru
„Creștinii nu trăiesc deosebiți de ceilalți oameni nici prin pământul pe care trăiesc, nici prin limbă, nici prin îmbrăcăminte. Nu se folosesc de o limbă deosebită, nici nu duc o viață străină. Ei urmează obiceiurile băștinașilor și în ținută și în hrană și în celălalt fel de viață, dar arată o viețuire minunată și recunoscută de toți ca nemaivăzută. Locuiesc în țările în care s-au născut, iau parte la toate ca cetățeni, dar pe toate le rabdă ca străini. Se căsătoresc ca toți oamenii și nasc copii, dar nu aruncă pe cei născuți. Întind masă comună, dar nu și patul. Sunt în trup, dar nu trăiesc după trup. Locuiesc pe pământ, dar sunt cetățeni ai cerului. Se supun legilor rânduite de stat, dar, prin felul lor de viață, biruiesc legile.” (Epistola către Diognet)

One thought on “Vocea Libertății. Cine suntem și ce vrem?

Comments are closed.

+