Mihai Neamțu – portret

 

Mihai Neamțu s-a născut pe 18 aprilie 1978 la poalele Munților Carpați, în Țara Făgărașului, în familia unui inginer și a unei profesoare de limba română. A fost un elev eminent al Colegiului „Moise Nicoară” din Arad, olimpic național la filozofie și doctor în teologie. Este dublu licențiat al Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. A fost student Erasmus al Universității „Ludwig Maximilians” din Bavaria și Master of Arts al Universității din Durham. După un doctorat la Universitatea din Londra, „King’s College”, a urmat stagii de cercetare în Statele Unite la „Russell Kirk Center” (Mecosta, Michigan) și „Woodrow Wilson International Center for Scholars” (Washington DC). Întors acasă, a devenit bursier la Colegiul „Noua Europă” asumând apoi directoratul Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului.

Transilvăneanul ortodox este un orator iubit de public și temut de oponenți. Este o voce liberă și curajoasă cu reală experiență în mediul academic și în antreprenoriat. Susține cursuri de public speaking și conferințe alături de personalități influente cum ar fi: părintele Constantin Necula, prof. Adrian Papahagi sau diplomatul Teodor Baconschi. Activ în mediul online, clipurile lui au acumulat peste 20 milioane de vizualizări pe Facebook și YouTube în ultimele 12 luni. Numeroasele apariții la Realitatea TV, B1tv, Trinitas, Digi24, RomâniaTV etc. fac din Mihai Neamțu un invitat permanent în platourile de televiziune.

Este tatăl unei fetițe de 5 ani și un militant declarat pro familie în contextul Referendumului pentru Familie. A fost sufletul Convenției „România Creștină în Europa” de la Cluj-Napoca din 2018.

Implicat în mediul academic, este profesor asociat la „Acton University” în Statele Unite. Fiind un om al cuvântului, a publicat numeroase cărți dintre care menționăm câteva volume bestseller: Vârstele Iubirii (2016), Credință si rațiune, Visul României Mari, Fenomenul Trump (2017), Povara Libertății, 7 Ani în Occident – Jurnal britanic (2019).

Mihai Neamțu e un lider cu influență reală în viața cetății, un patriot inteligent cu verb răsunător, cu frică de Dumnezeu și iubire de oameni. Având în vedere calitățile sale, este vorbitorul principal la Școala de Lideri „Vocea Libertății” din 10-12 septembrie 2020. Dacă doriți să îl urmăriți în direct, înscrieți-vă chiar acum accesând linkul din finalul articolului.

Modalitatea unică în care Mihai Neamțu își încheie majoritatea aparițiilor live pe canalele de social media indică, în mod evident, dorința lui de a dezvolta o generație de lideri curajoși, care au cultura verbului și care îndrăznesc să creadă în realizarea planurilor lor. Deci „Fii tu liderul din viața ta!” și vino la școală pentru a crește intelectual, emoțional, spiritual.

https://store.vocealibertatii.ro/shop/uncategorized/scoala-online-de-lideri-2020-rezistenta-crestina-intr-un-veac-intunecat/ 

+