Școala de lideri

Click aici pentru înscrieri: http://bit.do/scoala-de-lideri.

Într-un veac întunecat de violență, frică, totalitarism și secularism, într-o lume unde statuile sunt demolate, familiile sărăcite, proprietatea privată abuzată, simbolurile religioase blasfemiate iar steagurile naționale incendiate, nevoia de conducători vizionari și curajoși reprezintă un fapt, nu doar o ipoteză.
A doua ediție a Școlii de Lideri „Vocea Libertății” își propune să adune, sub cupola credinței active, lideri validați și lideri emergenți din România și diaspora la școala online „REZISTENȚA CREȘTINĂ ÎNTR-UN VEAC ÎNTUNECAT / Cuvânt – Credință – Curaj”. Vor fi 10 sesiuni, de câte o oră și jumătate pe ZOOM, pentru motivarea și echiparea liderilor participanți. Școala va avea deschiderea în 10 septembrie, joia la ora 17:00, va continua vineri de la ora 15:00 la 21:00, iar sâmbătă se va desfășura între 9:00 și 21:00, firește cu pauze generoase.
Dacă ignoranța, disprețul și mimetismul alungă lumina Bibliei din școală, oferind întunericului un culoar de propagandă, noi dorim să actualizăm — în 2020 A.D. — mesajul nemuritor al lui Iisus Hristos: „Voi sunteți lumina lumii!” Pentru că îmbrățișam ordinea, adâncimea și înălțimea unui Logos divin, tăcerea nu poate fi o opțiune pentru generația noastră. Cuvântul rostit de vocea libertății inspiră, lămurește și produce transformări. Cum putem apăra civilizația creștină aflată sub asaltul nihilismului politic, al minciunii și al dezinformării? Cum putem pregăti pentru următorii 100 de ani lideri adevărați ai României care să educe și să inspire prin cuvânt, credință și curaj?

Vom echipa toți participanții la Școală cu acele intuiții morale, strategii spirituale și instrumente cognitive care contribuie la atingerea potențialului maxim al fiecărui om în familie și comunitate. Antreprenori, profesori, oameni politici, medici, slujitori ai altarului, profesori, părinți și studenți vor avea parte de o experiență holistică de învățare. Discursurile lectorilor îi vor provoca pe participanți să treacă la nivelul următor de leadership în compania, comunitatea și familia lor.

Noi credem că liderii adevărați se remarcă în vremuri de criză. Acum, în era (post)covid, a venit timpul să reconstruim România. Domenii precum economia, educația, sănătatea, politica, Biserica ș.a. au nevoie de un leadership autentic, bazat pe valori și principiile care au trecut testul timpului. Așadar, super-evenimentul ȘCOALA DE LIDERI este pentru tine. A sosit vremea pentru cuvânt, credință și curaj.

+