Soros versus Trump

 

Suveranitatea statelor trebuie subordonată legii internaționale și instituțiilor internaționale.

Iată filozofia miliardarului George Soros, denigrator șef al președintelui Donald Trump.

Pentru magnatul specializat în manipularea cursurilor valutare, Donald Trump este un posibil dictator care ne amintește de epoca lui… Adolf Hitler. Să ne gândim puțin: Președintele Trump a cerut diminuarea puterii guvernului federal iar cancelarul Hitler a instaurat dictatura Statului nazist asupra familiei, asupra școlii, asupra Universităților, dar și asupra economiei germane (controlînd industria și producția agricolă).

Naziștii au dezvoltat nenumărate programe sociale, pentru a cumpăra loialitatea celor mulți. Conservatorii au încurajat spiritul antreprenorial și independența. Donald Trump sprijină Statul israelian. Adolf Hitler a exterminat șase milioane de evrei. Ce contrast ar putea fi mai izbitor?

Dar să privim mai atent nu doar la cuvintele, ci și la faptele lui George Soros. Ateu declarat, miliardarul socialist a finanțat nenumărate acțiuni propagandistice și tactici de înfierare a oamenilor ancorați în respectul față de familie, proprietate, onoare, cavalerism, patrie și Dumnezeu.

A investit miliarde de dolari în dezechilibrarea unor raporturi de forțe geopolitice. A fost susținătorul fanatic al lui Barack Obama și Hillary Clinton. În 2016, Soros a pierdut.
Cu toate acestea, magnatul globalist n‐a încetat să dea bani unor lideri, fundații și programe caracterizat printr‐un mix de anarhism isteric (Rev. Jeremiah A. Wright), colectivism rasist (Black Lives Matter), ethos secularist (Planned Parenthood, implicată în vânzarea de organe a unor copii avortați) sau antiamericanism visceral.

Pentru că iubește virtutea, miliardarul dorește legalizarea consumului de marijuana. Pentru că res‐ pectă ordinea spontană a pieței, Soros apelează la metode diversioniste și subversive, care mimează angajamentul civic al oamenilor „la firul ierbii” (astro‐turfing). Modelul? Saul Alinsky. Investiția în mobilizarea străzii e, uneori, colosală.

George Soros urăște noțiunea de identitate și suveranitate națională, memorie culturală sau reprezentare democratică. Filozofia lui? Internaționalismul fără frontiere. Devălmășia. Din acest motiv, activiștii Open Society au atacat guvernele de centru‐dreapta din țări precum Albania sau Macedonia. De ce? Pentru că Balcanii reprezintă culoarul critic pentru migrarea refugiaților dinspre Siria către Europa centrală. Desantul lui George Soros la adresa lui Donald Trump are, așadar, o agendă ascunsă.

O vom afla într-o dezbatere extraordinară cu profesorul Dan Dungaciu, LIVE, azi de la ora 20:00!

+