Votăm sau nu socialiștii?!

 

Scriu aceste rânduri în drum spre casă, mă duc la țară, la părinți. Așa că am două ore la dispoziție, poate coagulez două propoziții în acest timp. Sunt chiar indignat în urma videoclipului văzut recent despre susținerea socialiștilor. Femeia a zis că se roagă pentru a fi iar socialiștii la putere, pentru a o vedea pe Sofia Rotaru, ca la începutulul creştinismului, în secolul XXI, oamenilor li se propune pâine şi distracţii. Dar şi aceasta doar în campania electoral. După ce vor fi aleşi, vor uita de promisiuni. Aşa cum li s-a propus pensionarilor, mărirea pensiei din octombrie cu 3%, dar în realitatea se va mări doar cu 1%, înțeleg, Șeful Statului fiind socialist, a spălat “un pic” pe creier sărmanii oameni de la noi, implicând aici chiar și Biserica din Moldova, pentru că Biserica are cea mai mare autoritate în societate.

Împotriva regimului comunist/socialist poți fi din punct de vedere economic, cultural, social, politic și religios.
Mă voi opri un pic la cum vede creștinismul regimul comunist/socialist.
Paisie Aghioritul în Mica Filocalie spune că socialismul este o capcană pusă de Diavol pentru oamenii cei săraci. Cum ar fi, această afirmație este de necontestat.
Imaginați-vă un gard unde stau trei persoane cu înălțime diferită, iar vine cineva și-i taie picioarele celui mai înalt și le dă celui mai mic ca să fie toți egali, acesta este regimul roșu, așa procedează ei.
Creștinismul este direct împotriva acestui regim, dealtfel cum și invers, el e împotriva Creștinismului, că a venit cineva din ei în biserică și a aprins o lumânare, asta e doar ca să vă prostească încăodată în plus. Cineva din teologi spunea că comunism există doar în iad. Posibil.
Noi n-ar trebui să votăm regimul roșu, el este împotriva omului liber și împotriva democrației. Un om care se respectă pe sine, pe familia sa și pe vecinul său nu va vota niciodată socialiștii.
Ce ține de Moldova în mod special, socialiștii sunt cancerul societății, îi vedem efectele deja.
Știu că a fi liber e mai greu, dar doar așa simți gustul vieții. Alegea viața și scoate din ea tot ceea ce te distruge pe tine și familia ta.

+